5 tips voor een onvergetelijk bedrijfsfeest

Leestijd: 3 minuten

Wil jij een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren in Friesland? Om bijvoorbeeld even stil te staan bij wat het hele bedrijf met de steun van alle collega's heeft bereikt, en wat er in de toekomst gepland staat. De vraag is: hoe zorg je ervoor dat dit een onvergetelijke dag wordt waar iedereen nog lang over praat? Hapje, drankje, speech? Of mag het iets meer zijn? Met onderstaande tips organiseer jij een onvergetelijk bedrijfsfeest!

1. Locatie

Een bedrijfsfeest valt en staat met de locatie. En door het gigantische aanbod van evenementenlocaties is het soms best lastig om door de bomen het bos te blijven zien.. Zo moet het de juiste sfeer hebben, niet te groot of te klein zijn voor de groep waarmee je bent, moet het ook nog een beetje binnen budget passen en dan nog de overweging of je kiest voor een locatie waarbij bijna al het werk uit handen wordt genomen of dat je juist de volledige invulling en aankleding zelf doet. Een flink aantal keuzes dus. Dit snappen we bij Snowsports Joure en we hebben dan ook de mogelijkheid om het feest aan te passen op alle bovengenoemde keuzes. Van een groep van 15 personen tot een groep van 100 personen en van veel zelf regelen tot alles uit handen geven, wij regelen het. 

2. (Teambuilding) activiteiten & thema

Zoveel mensen, zoveel meningen en dus ook verschillende interesses. Hoe zorg je ervoor dat je iedereen betrekt en er dus voor ieder wat wils is? Het is belangrijk om diverse activiteiten of vormen van entertainment aan te bieden. De één is erg sportief aangelegd terwijl de ander liever een wat rustigere activiteit doet. Daarnaast is het een leuke extra om aan het bedrijfsfeest een thema te hangen! Denk bijvoorbeeld aan een après-ski party, winter wonderland, proud to be fout of een 80’s party. Tot slot is het goed je activiteiten aan te passen op het seizoen. Zo zijn activiteiten als bubbelvoetbal, archery tag en een wijnproeverij zeer geschikt voor de zomer. En een pubquiz met skiën of snowboarden op de indoorrolbaan erg geschikt voor de winter. 

3. muziek

Naast de georganiseerde activiteit is het belangrijk voldoende tijd te houden zodat iedereen even gezellig met elkaar kan praten. En wat verbindt er nou meer dan muziek? En dat is precies wat je met een bedrijfsfeest wilt bereiken. Kies voor muziek in stijl met het thema dat je hebt gekozen zoals après-ski of Hollandse hits óf kies voor een dj of band die het feest muziekaal tot een hoogtepunt brengt. Organiseer je je bedrijfsfeest bij Snowsports Joure? We helpen je graag hiermee, de muziekinstallatie hebben we al klaar staan!

4. eten & drinken

Goed eten en drinken mag natuurlijk niet ontbreken op deze dag. En na een inspannende activiteit gaat een goede lunch of diner er zeker in. Snowsports Joure heeft verschillende samenwerkingen, op deze manier kunnen we dit volledig afstemmen op jullie wensen. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige barbecue, kaasfondue, een goed verzorgd buffet of een wijnproeverij met fingerfood. Daarnaast heeft Snowsports Joure een gezellige bar waar je de lekkerste drankjes kunt krijgen. 

5. de juiste ondersteuning

Het organiseren van een origineel bedrijfsfeest kan een behoorlijke klus zijn en dit moet vaak gebeuren naast je huidige werkzaamheden. Bij Snowsports Joure stemmen we iedere bedrijfsfeest precies af op de wensen vanuit de organisatie. We hebben al behoorlijk wat ervaringen met het organiseren van feesten en bieden hierin graag de juiste ondersteuning. Zo proberen we jullie zoveel mogelijk te ontzorgen en kunnen jullie op de dag zelf maximaal genieten! 

Nieuws en updates

bekijk alles
bekijk alles
chevron-down