Een stukje Oostenrijk in Joure

In Friesland staat ons ski- en snowboard centrum Snowsports Joure. Met een team van enthousiaste en geschoolde skileraren en snowboardleraren bereiden we je voor op een fantastische wintersport. Wat je niveau ook is! 

Gediplomeerdeleraren 

Je krijgt bij ons les van een gediplomeerde leraar die je niveau kent. En weet wat er nodig is om jou nog meer plezier in het skiën of snowboarden te geven. Met leuke oefeningen word je stapje voor stapje beter. En werk je intussen meteen aan je conditie en je spieren. 

Skiën op een rollerbaan

Ontmoet het team

Hieronder stellen we ons team aan je voor. Je ziet wie we zijn, wat we doen en waarom we zo enthousiast zijn over skiën en snowboarden. Zo leer je ons alvast een beetje kennen voordat je bij ons langskomt voor een ski- of snowboardles!

Ski- en snowboardleraar en eigenaar
Roel

Hoi! Ik ben dus Roel. Sinds 2020 ben ik eigenaar van Snowsports Joure. Na mijn sportopleiding ging ik zomers werken als zeilinstructeur en 's winters als skileraar in Oostenri... Lees meer

Ski- en snowboardleraar
Yanniek
Ski- en snowboardleraar
David

Mijn naam is David Bruinenberg, geboren en getogen in Lemmer. Ik studeer aan het CIOS en skiën en snowboarden is mijn passie! Ik ben gediplomeerd ski- en snowboardleraar. Sin... Lees meer

Skileraar
Rob
Skileraar
Jildau
Ski- en snowboardleraar
Tjerk

Mijn naam is Tjerk Kroon en ik ben een wintersportliefhebber uit Sneek. Mijn passie voor snowboarden bracht me naar deze skischool, waar ik mijn eigen techniek kon verbeteren.... Lees meer

Skileraar
Stijn
Skileraar en barmedewerker
Sem
Skileraar en barmedewerker
Amber
Skileraar
Gert-jan
Skileraar
Jens
hello world!

eat. sleep. (après) ski. repeat.

Natuurlijk hoort bij skiën ook après ski. Dus hebben we naast onze skibaan een echte skihut gebouwd. Daar kun je na je skiles een biertje, wijntje, koffie of een fris drinken. In echte Oostenrijkse sfeer!

Onze skihut wordt ook regelmatig gebruikt voor bedrijfsfeesten, borrels en bijeenkomsten. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Lees verder
chevron-down