Skiverhuur

Skiverhuur bij Snowsports Joure

Wist je dat skiverhuur bij ons vaak goedkoper is dan op jouw wintersportbestemming? Ga goed voorbereid op pad en huur je skiset of losse ski’s, skischoenen en skistokken bij Snowsports in Joure. We hebben een groot assortiment, dus er is voor ieder wat wils. Voor volwassenen of kinderen en voor beginners of experts. Daarnaast profiteer je van persoonlijk advies in je eigen taal, met heldere uitleg en je kan al je vragen direct stellen. 

In alle rust passen en uitproberen

Daarnaast kun je bij ons van te voren in alle rust de skischoenen en ski’s proberen, zonder de drukte bij de ‘skiverleih’ en zonder tijd te verliezen tijdens jouw wintersportvakantie. Je kan jouw uitgekozen ski-uitrusting ook gelijk testen tijdens het volgen van een les op onze skibaan. 

Try and buy 

Zit je er aan te denken om te kopen? Ook dat kan! Huur de ski’s die jij graag wilt en wanneer ze goed bevallen, kun jij ze met korting bij ons kopen. 

Wil je meer informatie? Of een afspraak inplannen, zodat we alle tijd hebben om jou te helpen? Bel of app naar 0513-436 752 of mail ons op info@snowsportsjoure.nl

Leren SKIËN OF SNOWBOARDEN doe je bij ons!

Wil jij ook gelijk een set reserveren?
Bekijk dan via de onderstaande knop onze tarieven

Tarieven bekijken
chevron-down