De nieuwe webshop is live! Ontdek onze collectie van 2117 of Sweden.

Leestijd: 1 minuten

De spanning is voorbij, want wij, jouw favoriete indoor skibaan in het hart van Friesland, hebben onze langverwachte webshop gelanceerd! Naast de opwindende ski- en snowboardlessen bieden we nu ook een assortiment aan kwalitatieve wintersportkleding van het merk 2117 of Sweden.

Onze aankondiging op social media werd goed ontvangen: "Coming soon... Naast ski- en snowboardlessen, kun je bij ons terecht voor alles wat met wintersport te maken heeft! Zo ook kleding, accessoires en materialen. Nu alleen nog fysiek in onze winkel maar binnenkort ook online 🤩". We zijn verheugd om je te laten weten dat de online deuren van onze webshop nu wijd open staan. Ontdek het snel!

reden voor een feestje!

Om deze mijlpaal te vieren, hebben we een speciale actie voor onze gewaardeerde klanten! Doe mee aan onze exclusieve winactie en maak kans op een compleet skipak van 2117 of Sweden. Bekijk ons Instagrambericht om te weten hoe je hiervoor in aanmerking komt: https://www.instagram.com/snowsportsjoure/

Vergeet ook niet een kijkje te nemen op www.snowsportsjoure.nl/winkel voor al je wintersport aankopen voor dit skiseizoen.

Laten we samen de winter vieren, online en op de piste! 🛍️❄️

Nieuws en updates

bekijk alles
bekijk alles
chevron-down